Vi prøver igen: Cancellara ude af Touren

Fabian Cancellara stiller ikke til start ved dagens etape i Tour de France, meddeler Team Radioshack-Nissan

Forleden var en belgisk avis lige hurtig nok, da de skrev at Fabian Cancellara havde forladt Tour de France på grund af fødslen af sit andet barn. Sportswereld havde dog ikke fået indstillet krystalkuglen korrekt, men nu skulle den være sikker.

Team Radioshack-Nissan melder nemlig fra Frankrig, at Cancellara ikke stiller til start ved dagens etape i Tour de France.

Læs også:

Cykling Hovsa: Cancellara stadig med i Tour de France

Hans kone står til at skulle føde, og Cancellara har tidligere under Touren sagt, at han forlod løbet med helikopter, tog eller fly, eller hvad der nu var hurtigst for at komme frem til sine kone og være med til fødslen.

- Jeg er ikke kun cykelrytter. Jeg er også ægtemand og far med endnu en baby på vej, siger Fabian Cancellara i en pressemeddelelse.

- Det er mit eget ønske at være til stede, når min hustru, Stefanie, føder vores andet barn. Det 'trofæ' er vigtigere for mig end endnu en Tour-etapesejr eller en olympisk medalje, siger Fabian Cancellara.

Se mere:

Fabian Cancellara er blevet far for anden gang og har valgt at forlade Tour de France. (Foto: AP/Laurent Rebours) Cykling Cancellara forlader Tour de France

Schweizerens Tour-exit kommer ikke overraskende, da fødslen har været forestående gennem noget tid.

- Jeg takker min hustru for hendes tålmodighed gennem den seneste måned, hvor hendes graviditet i perioder har været problematisk.

- Det mindste, jeg kan gøre, er at assistere hende i disse svære dage, siger Fabian Cancellara.

Schweizeren lå nummer 52 i Tourens samlede klassement før torsdagens hårde bjergetape.

Fabian Cancellara skal senere denne sommer forsvare sit OL-guld fra 2008 på enkeltstarten.

0 kommentarer
Vis kommentarer