Schleck: Jeg vender tilbage i år

Andy Schleck har ikke opgivet, at han kan lave resultater i denne sæson

(Foto: AP)
(Foto: AP)

LA TOUISSIERE (ekstrabladet.dk) Det har på intet tidspunkt været Andy Schlecks år i år. Styrt, uheld og manglende form har været overskrifterne på RadioShack-Nissan-rytterens 2012.

Hans seneste uheld, der kostede ham Tour-deltagelsen, har været længere tid om at hele, og indikationer gik i retningen af, at hans sæson var i fare.

Se mere:

Se også: Schlecks katastrofe-sæson i fare

Helt så slemt tror Andy Schleck dog ikke det går, efter han har fået svar på sin MRI-skanning.

- Jeg satte mig på min cykel for første gange tre uger efter mit styrt, men blev nødt til at stoppe nærmest med det samme. Det går ikke så hurtigt med at komme mig, som jeg havde håbet, men undersøgelserne i går viser dog, at det går i den rigtige retning, fortæller Andy Schleck i en pressemeddelelse fra holdet.

Se også:

Se også: Nyt tysk storhold jagter Schleck-brødrene

Holdet forsøger nu at indstille cyklen på en anden måde, så luxembourgeren kan komme ud at træne, uden der er for meget pres på hans ømme hofte, og har derfor fundet en ny position på cyklen til Schleck.

- Jeg har stadig en smule ondt i min nye positon, men det er godt nok til at at gøre et forsøg. Nu må vi se, hvordan jeg kommer mig, men jeg kan ikke vente med at komme ud og køre løb igen. Det er for tidligt at lægge konkrete planer for mit comeback, men jeg er fortrøstningsfuld, og tror på at jeg stadig kan få noget ud af min sæson, lyder det fra lillebror-Schleck.

Se mere:

Se også: Schlecks nye mål: OL, Vuelta og VM

Undersøgelserne viste dog, at det er ganske sikkert og vist, at Schleck misser årets OL, og hans Vuelta-deltagelse hænger fortsat og svæver i det uvisse.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen