Sæt så angreb ind: Kun tre muligheder endnu

Lottos kaptajn Jürgen van den Broeck har ikke opgivet sine forsøg på at ryste Bradley Wiggins

Så er det ved at oppe over, hvis man vil angribe den gule trøje. (Foto: PA)
Så er det ved at oppe over, hvis man vil angribe den gule trøje. (Foto: PA)

BELLEGARDE (ekstrabladet.dk) Vincenzo Nibali, Pierre Rolland og Jürgen van den Broeck var de tre eneste af de store klassementsfavoritter, der benyttede gårsdagens alpe-etape til angreb.

I sidste ende fik Nibali intet ud af sit forsøg, mens Rolland og van den Broecks angreb blev mere succesrigt med en tidsgevinst på 32 sekunder.

Lotto-Belisols kaptajn Jürgen van den Broeck er dog 4.48 minutter efter Wiggins i den gule trøje, og har stadig tid, der skal gøres op for.

Læs også:

Se også: Konkurrent savner respekt fra Wiggins

Men kaptajnen er klar til at forsøge at ryste den engelske Tour-favorit.

- Jeg forsøger at tage hver eneste mulighed, der er for at angribe. Nogle af rytterne har ikke indset, at der kun er tre store muligheder tilbage.

- På morgendagens etape (dagens, red.) vil jeg forsøge igen. Jeg synes, at Madeleine er en af de sværeste stigninger, og det kan blive svært for at Sky at kontrollere, forklarede belgieren efter etapen

RadioShacks klassementsfolk, Cadel Evans og Denis Menchov blev alle siddende i gruppen med den gule førertrøje, og rørte sig ikke ud af flækken på gårsdagens etape, og det kunne meget vel være dem, van den Broeck hentydede til.

Se mere:

Se også: Riis vil forlænge med stortalent

Men fælles for dem alle er, at de skal angribe Wiggins, hvis de vil have mere ud af deres Tour, for der ligger en 53 kilometer lang enkelstart og venter på næstsidste dagen, og den ligger til Wiggins og en ny tidsgevinst.

Dagen store alpeetape må vise, om andre har samme planer som van den Broeck, som håber, at udfordrerne kan rotte sig sammen.

- Jeg håber, at jeg får mere støtte i de kommende dage. Hvis vi bare lader Sky diktere farten hele tiden, så besejrer vi dem aldrig. Vi er nødt til at forsøge at isolere Wiggins og Froome.

- Men jeg så allerede i dag (i går, red.), at jeg har nogle allierede, men jeg vil ikke fortælle, hvem det er, sagde van den Broeck efter etapen i går.

Cadel Evans ligger 1.53 minutter efter Wiggis på andenpladsen. Denis Menchov er 3.02 minutter efter på 5. pladsen. Dagens etape slutter på toppen af bjerget La Toussuire.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen