Tour-stjerne: Jeg savner Contador

Lotto-Belisols Jürgen van den Broeck savner Contadors angreb i bjergene

Van den Broeck forsøgte sig i søndags (Foto: PA)
Van den Broeck forsøgte sig i søndags (Foto: PA)

MÂCON (ekstrabladet.dk) Et Tour de France uden både Andy Schleck og Alberto Contador betød samtidig også farvel til en masse angreb og festfyrværkeri i bjergene.

I stedet er det to andre typer Tour-favoritter, der præger billedet, hvor hverken Cadel Evans eller Bradley Wiggins er kendt for deres offensive kørsel.

Se mere:

Se også: Wiggins og Sky i magtdemonstration!

Men hvem skal så ud og angribe i de bjerge, som feltet rammer dagen efter hviledagen? Et godt bud kunne være Lotto-Belisols Tour-kaptajn Jürgen van den Broeck, der før er kørt i Top 5 i Touren.

Den belgiske Tour-outsider forsøgte sig på søndagens etape, og lover, at han vil forsøge igen, men han savner Riis’ spanske stjerne i årets Tour, som kunne hjælpe ham med at slide de to favoritter op

Se også:

Se også: Baks chef har næsten opgivet sit Tour-håb

Det fortalte han på holdets pressemøde på hviledagen i Mâcon.

- Jeg savner Contador. Han kan starte en krig i bjergene. Han angriber ikke kun én gang. Han angriber ti gange. Han gør det ikke bare hårdt, han gør det meget hårdt, det kunne have været en fordel for mig.

Men da Contadors karantæne tvinger ham til Tour-afbud er de offensive aktioner måske overladt til van den Broeck, der ser flere muligheder for forsøg.

Se også:

Se også: Rødvin ad libitum til Lars Bak og Greipel

- Ethvert bjerg passer mig. Det er lige meget, om det er i Pyrenæerne eller i Alperne, jeg har muligheder flere steder. Jeg vil forsøge at komme så langt op i klassementet som muligt. Hvis jeg når Paris, og har givet alt, så kan jeg kun være tilfreds, forklarede den belgiske rytter.

Jürgen van den Broeck ligger nummer ni i Tour-klassementet. Han er 5.20 minutter efter Wiggins i den gule trøje.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen