Bak: Jeg røg næsten på snotten

Den danske Tour-rytter var ved at styrte undervejs på dagens enkeltstart

Dansk opbakning til uheldige Bak (Foto: Claus Bonnerup)
Dansk opbakning til uheldige Bak (Foto: Claus Bonnerup)

BESANÇON (ekstrabladet.dk) Det var en lettere irriteret Lars Bak, der kom i mål efter en ellers flot enkeltstart af danskeren.

Problemer med gearskifteren betød, at danskeren var ved at styrte flere gange undervejs på de godt 40 kilometers tempotons, og det ærgrede danskeren.

Se mere:

Se også: Politiet ville tale med Tour-dansker

- Jeg var sgu lige ved at styrte. Det kunne have set kønt ud, hvis jeg var røget ned på snotten 200 meter før mål, sagde Bak.

- Kæden hoppede ud af tandhjulet. Det gør den to gange. Jeg tabte selvfølgelig nogle sekunder, men det var ikke slemt. Det var værre, at jeg frygtede, jeg ville styrte, forklarede Lars Bak, mens han sad og trådte på kondicyklen foran holdets minibus.

Se også:

Se også: Smadrer Wiggins Touren i dag?

Bortset fra problemerne med cyklen, var han godt tilfreds med sin enkeltstart.

- Jeg kørte, hvad jeg kunne. Men jeg synes godt nok, at det var en hård rute. Hvis jeg havde set ruten inden, kunne jeg måske have kørt hurtigere, men jeg gjorde, hvad jeg kunne, sagde Bak, der mente, at ruten ligger fint til Evans.

- Den går ikke meget ligeud. Vi kørte på en dårlig vej med dårlig asfalt, og så går det meget op og ned. Jeg synes, den ligger godt til Evans. Det er en rigtig 'møver-rute, som Bak forklarede det.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen