Irriteret Schleck: Jeg er bestemt ikke glad

Radioshack-Nissans kaptajn Fränk Schleck styrtede og tabte lidt over to minutter til Tourens største favoritter

Frank Schlecks styrt blev dyrt (Foto: AP/Laurent Cipriani)
Frank Schlecks styrt blev dyrt (Foto: AP/Laurent Cipriani)

METZ (ekstrabladet.dk): Der var kaos ude på dagens etape, men der var så sandelig også kaos efter etapen, da dagens tidstab til mange af favoritterne skulle gøres op.

Fränk Schleck mistede 2.04 til sine konkurrenter på dagens etape, og ham stod journalisterne i kø for at få i tale, efter han var kommet i mål.

Der var så mange mennesker, at en irriteret Fränk Schleck måtte bede holdets pressechef, Philippe Maertens om at gøre noget, så han kunne komme ned til bussen.

Se mere:

Se også: Riis-rytter: Det var ren dommedag

Først nede ved holdets bus gav Frank Schleck sin forklaring på, hvad der skete i det store styrt, som kostede en masse favoritter vigtig tid.

- Der var en stor gruppe ryttere, som kom kørende med 80 kilometer i timen på brede veje, og så styrtede de, og jeg kunne ikke undgå det.

- Hvis man kører med 80 kilometer i timen, er der intet at gøre, siger Fränk Schleck.

Se også:

Se også: Sagan vandt vild 'styrt-etape'

Det var en tydeligt irriteret og frustreret Frank Schleck, og han snerrede af journalisterne, da han blev spurgt, om han var utilfreds.

- Nej, jeg har det fantastisk. Jeg er lige styrtet, og jeg har mange smerter. Så hvorfor skulle jeg være glad? Jeg forstår slet ikke det spørgsmål. Selvfølgelig er jeg ked af det. Når man styrter, er man selvfølgelig ikke glad, sagde den pressede Fränk Schleck.

Han fortalte, at han havde smerter, men troede ikke, at noget var brækket. Det ligner nu endnu mere, at det bliver Andreas Klöden, som RadioShack-Nissan skal satse på i det samlede klassement. Han sad med favoritfeltet hjem.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen