Rabobank: Ikke helt tilfredse med Breschel

Den danske OL-kaptajn Matti Breschel har ikke overbevist på sit hollandske hold

Matti Breschel har ikke levet op til Rabobanks forventninger. (Foto: Thomas Sjørup)
Matti Breschel har ikke levet op til Rabobanks forventninger. (Foto: Thomas Sjørup)

BOULOGNE-SUR-MER (ekstrabladet.dk): Det blev ikke til nogen Tour de France i år for Matti Breschels vedkommende. Selvom han var med i opløbet om en af de ledige pladser på Rabobanks Tourhold, valgte holdledelsen anderledes.

Dermed står danskeren fortsat kun noteret for sin eneste Tour-deltagelse tilbage i 2010, da han kørte for Team Saxo Bank. Sæsonen efter skiftede han til Rabobank, hvor ikke meget er gået som forventet.

Hele sidste år blev stort set spoleret af skader, og i år, da han ramte forårets vigtigste mål – forårsklassikerne, slog det danske håb ikke helt til.

Læs også:

Se også: Holdkammerater om Mørkøv: Det kræver superben

En 3. plads i Gent-Wevelgem blev det bedste fra Breschels ben, men ellers var der langt mellem snapsene i et halv-skuffende forår. Hans hollandske mandskab er da heller ikke begejstret for danskerens hidtidige præstationer i den orange cykeltrøje.

- Sidste år havde han en masse uheld, så det år glemmer vi. Han var ellers kommet godt tilbage og så styrtede han i Vueltaen. Det var meget ærgerligt, at det gik, som det gik.

- Men i år har han ikke tilfredsstillet os helt. Vi havde forventet lidt mere af ham i den tidlige del af sæsonen.

- Men vi ved, at han stadig kan forbedre sig, og at han kan gøre det bedre, end han gjorde i foråret, siger Matti Breschels hollandske teammanager Erik Breukink til ekstrabladet.dk.

Se mere:

Se også: Udlandet jubler også: Vildt fedt, Mørkøv

- Så han er stadig en rytter I tror på?

- Ja, Jeg tror på, at han kan blive bedre. Han er hurtig, og han er god i klassikerne. Han er en rytter, du kan bruge hele sæsonen, men han er nødt til at være form, og det er det vigtigste, lyder det fra Breukink.

I stedet for Tour de France skal Matti Breschel køre World Tour-løbet Polen Rundt, som bliver et vigtigt forberedelsesløb for danskeren frem mod sommerens store mål: OL i London.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen