Riis: Det bliver en eksplosiv finale

Nick Nuyens er nok bedste bud på en Saxo-triumf i dag, vurderer Bjarne Riis, der har givet Michael Mørkøv frie tøjler til at jagte den prikkede bjergtrøje for sjov

LIÈGE (Ekstra Bladet): Det bliver ikke i dag, at Saxo-Tinkoff skal afprøve det tog, der forhåbentlig kan sikre argentineren J.J. Haedo en etapesejr eller i det mindste nogle World Tour-point i årets Tour de France. Det fastslog Bjarne Riis før etapen og pegede i stedet på belgieren Nick Nuyens som holdets bedste bud på en topplacering.

- Vi satser på at køre Nick frem, og ellers skal vi bare passe på os selv og komme godt igennem. Jeg kunne dog godt tænke mig at se Michael Mørkøv i et udbrud, sagde Riis og fik kort efter start sit ønske opfyldt, da den danske Tour-debutant skød af sted i udbrud sammen med fem andre.

Se mere:

Se også: Dansk sensation: Mørkøv erobrer bjergtrøjen!

- Det bliver en hektisk finale i dag, og der kommer sikkert styrt. Det bliver en eksplosiv finale, hvor ryttere som Sagan, Boasson Hagen og Gilbert kan boltre sig, sagde Riis.

- Vores mand i finalen bliver nok Nick. Han er ikke på forhånd en rytter, man ville forvente helt forrest, men han kan udmærket køre en afslutning som den i dag, sagde Riis.

Se også: Se de vilde tal – så gigantisk er Touren

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen