Mørkøv efter debut: Det var optimalt

Den optimistiske dansker endte sin første Tour de France-optræden som nummer 50

Mørkøv triller ud i sit første Tour de France. (Foto: Claus Bonnerup)
Mørkøv triller ud i sit første Tour de France. (Foto: Claus Bonnerup)

LIEGE (ekstrabladet.dk): Michael Mørkøv blev kl. 17 i dag den anden Saxo Tinkoff-dansker, der fik sin Tour de France-debut, da han gled ud på prologens 6,4 kilometer.

En optimistisk dansker havde på forhånd fortalt, at prologen lå godt til ham, og at han håbede på en plads i top 30. Sådan kom det dog ikke helt til at gå, men Michael Mørkøv var dog alligevel godt tilfreds, da han var kommet i mål.

Se mere:

Se også: Mørkøv er tændt: Prolog ligger godt til mig

- Det var en fantastisk oplevelse. Der var stor opbakning på hele ruten, og jeg kørte et optimalt løb, så jeg er ikke skuffet over min placering. Jeg havde en god føling hele vejen igennem, og jeg var god til at holde fokus hele vejen, forklarede danskeren.

Mørkøv startede som Saxo Tinkoffs sidste rytter, og det betød, at han fik lov til at starte nogenlunde samtidig med alle de store stjerne i Tour de France, og det nød han.

- Jeg syntes, det var fedt, at jeg fik lov til at køre rundt blandt alle de store stjerner. Det vrimlede jo med de store favoritter, da jeg var ved at gøre mig klar - og så mig.

Danskeren var glad for en veloverstået debut, og meldte sig igen klar til at kaste sig ud i kampen om den prikkede bjergtrøje i morgen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen