Annonce:
Annonce:

Riis: Så dårlige er vi heller ikke

Den danske holdejer tror på sine ni udvalgte Tour de France-ryttere

Riis er ikke enig med kritikkerne (Foto: eb.dk)
Riis er ikke enig med kritikkerne (Foto: eb.dk)
Annonce:
Følg Cykling

LANAKEN (ekstrabladet.dk) Det dårligste hold Bjarne Riis nogensinde har haft med i Tour de France. Sådan lyder kritikken af det Saxo Tinkoff-mandskab, der i morgen tager hul på 2012-udgaven af Tour de France.

Hvor det andre år har været folk som Ivan Basso, Schleck-brødrene og Alberto Contador, der har været holdets klassementshåb, er det i år helt anderledes, hvor ingen af de ni ryttere på holdet ligner seriøse kandidater til top 10.

Se mere:

'Saxo Bank er ikke bedre end Team Rynkeby'

Det ligner et hold, der går et stille Tour de France i møde, og det kunne også ses ved dagens pressemøde, hvor kun danske journalister var mødt op i det drøn-varme lokale, som Saxo Bank Tinkoff befandt sig i.

Annonce:

Hvor det andre år har været et rent gedemarked af mennesker, var der til eftermiddag masser af tid til snak med ryttere og holdejere. Den tid benyttede Bjarne Riis til at slå fast, at han bestemt ikke var enig i kritikken af holdet.

Se også:

Cancellara om Riis interesse: Det er muligt

- Der er nogen, der har sagt, at det er det dårligste Tour-hold, jeg stiller med. Det er der kun to ting at sige til. Det første er, at det er jeg ikke enig i, og for det andet, så kan vi kun overraske positivt, lød det fra Riis til den danske presse.

- Vi har en motiveret gruppe med os. Vi har fået en ny sponsor og vi har fået nyt udstyr, så vi er klar til at give den en skalle. Vi ved, hvad vi skal levere, og vi ved, det ikke bliver nemt, sagde Riis.

Den første uge skal især bruges på at forsøge at køre Haedo frem til et godt resultat på de flade etaper, inden Chris Anker Sørensen senere i Touren skal forsøge at kæmpe om den samlede sejr i Tour de Frances bjergkonkurrence.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Bagholdet

Annonce:
Annonce: