Annonce:
Annonce:

Cancellara om Riis interesse: Det er muligt

Den schweiziske rytter vil ikke afvise et comeback til Bjarne Riis' cykelhold

Annonce:
Følg Cykling

LIEGE (ekstrabladet.dk) Da Fabian Cancellara forlod Team Saxo Bank forud for sidste sæson skete bruddet bestemt ikke gnidningsfrit, da Fabian Cancellara ønskede at komme ud af sin kontrakt før tid, og i sidste ende fik sin vilje.

Det brud ærgrede Riis, fordi den danske holdejer ellers havde haft sin schweiziske brostens-tonser med på råd omkring opbygningen af et nyt hold efter Schleck-brødrenes exit.

Se mere:

Saxo Bank pressede Riis for en co-sponsor

Cancellara tog dog med brødrene over på det nye hold Team Leopard-Trek, og forlod et mandskab som siden da har haft længere imellem sine fornemme resultater.

Men holdets nye nye sponsor, i skikkelse af Oleg Tinkov, foreslog ved den nye holdnavns-præsentation i mandags, at Bjarne Riis hentede Cancellara tilbage.

Se mere:

Ny Riis-sponsor: Hent Cancellara

I dag blev RadioShack-Nissan-rytteren forholdt til historien, og det var da også et ønske, som var kommet schweizeren for øre. Og han var glad for interessen.

- Det er altid dejligt at få komplimenter for det, man laver som rytter, lød det fra schweizeren, der ikke afviste en tilbagevenden til det danske mandskab.

- Alt er muligt i denne verden. Jeg har en kontrakt, og er i øjeblikket på et hold. Men det er altid rart at få et kompliment fra nogen, som gerne vil have en på sit hold, fortalte Cancellara.

Den stærke schweizer er en af de store favoritter til lørdagens Tour de France-prolog, der køres i Liege.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: