TV: Breschel tror ikke på Cavendish til OL

Matti Breschel har været igennem et par kedelige sæsoner, men OL i London bringer smilet frem hos danskeren

Matti Breschel på træningstur i Toscana, hvor han har boet i to år med kæresten Maria. (Foto: Fra tv-indslag/Ernst van Norde)
Matti Breschel på træningstur i Toscana, hvor han har boet i to år med kæresten Maria. (Foto: Fra tv-indslag/Ernst van Norde)

De fleste kender Matti Breschel som en glad fyr med glimt i øjet og en frisk bemærkning, men i det meste af 2011 var ærgelse og ængstelse nøgleord i hans liv.

Sæsonen, som skulle have været en glanssæson som topnavn på Rabobank, blev ødelagt af skader og uheld på uheld. Det frarøvede ham både forårsklassikere, Tour de France og VM på hjemmebane.

LÆS OGSÅ:

Se også: Matti Breschel droppet til Touren

- Jeg var deprimeret. Jeg faldt ned i et sort hul, som jeg først kom op af, da jeg kunne sidde på en cykel igen, siger Matti Breschel, da Ekstra Bladet møder ham i hjembyen, italienske Lucca.

- I et halvt år rendte jeg rundt i et motionscenter og lavede gymnastik og lå der og lavede kællinge-yoga og følte mig helt til grin, siger Rabobank-danskeren.

Ruten ligger godt til mig
Nu er Matti Breschel igen tilbage i sadlen, men desværre er 2012 ikke blevet det comeback, han havde regnet med. Rabobank fravalgte Breschel til Tour de France og søndagens DM blev heller ingen succes.

LÆS OGSÅ:

Se også: 21-årig sensationel vinder af DM i cykling

Tilbage er OL i London til sommer.

- Det er en drøm, der går i opfyldelse. Bare det at være med, det bliver stort at repræsentere Danmark til et OL, så det glæder jeg mig rigtig meget til.

Men deltagelsen og cykelturen i rødt og hvidt er naturligvis ikke nok for den ambitiøse cykelrytter, der ikke frygter spurtmonsteret Mark Cavendish.

- Der er en hård stigning, som vi skal over en del gange, og ja, jeg er ikke sikker på, at han kommer med over, siger Matti.

Se Ekstra Bladets interview med Matti Breschel om hans tanker om OL i tv-indslaget over artiklen

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen