Alex Rasmussen: Vi vil vinde for Weylandt

Garmins sprinter Tyler Farrar havde et nært forhold til afdøde Wouter Weylandt og går efter at ære belgieren

Den afdøde belgiske cykelrytter Wouter Weylandt blev æret med et minuts stilhed forud for 3. etape af Giro d'Italia i Horsens.

Og Weylandt, der døde på 3. etape for et år siden, er også i tankerne hos Garmin-Barracudas sprinter Tyler Farrar, der havde et nært venskab med belgieren.

Det er synd for familien. Vi sender dem vores tanker, lyder det fra Lars Bak. (Foto: Claus Bonnerup) Cykling - 7. maj. 2012 - kl. 12:02 Giro-danskere: Tragisk og surrealistisk

- Tyler var gode venner med ham, så det er helt sikkert noget, der sætter ham op til i dag, siger Farrars danske holdkammerat, Alex Rasmussen, med henvisning til mandagens etape i og rundt om Horsens.

De største konkurrenter til sejren bliver Team Sky, der har et stærkt hold omkring verdensmesteren Mark Cavendish. Cavendish er derfor favorit til at gentage søndagens sejr på 2. etape i Herning.

- Vi kan sagtens slå dem. Det gælder om at komme med meget fart bagfra, så vi overrasker dem. Jeg skal ind og spille med musklerne.

Se også: Riis: Dybt ulykkeligt med Trøjborgs død

- I går var det rent kaos, og det ville være fedt, hvis vi kunne få det timet lidt bedre i dag, siger Alex Rasmussen.

Ud over Wouter Weylandt blev Horsens' borgmester Jan Trøjborg æret med et minuts stilhed, efter at han døde søndag kun 56 år gammel i forbindelse med et motionscykelløb.

Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen