Fire hold jagter Riis-stjerne

Nick Nuyens kan være på vej væk fra Team Saxo Bank

Bjarne Riis får kamp om Nuyens' underskrift (Foto: Tim de Waele/Teamsaxobank.com)
Bjarne Riis får kamp om Nuyens' underskrift (Foto: Tim de Waele/Teamsaxobank.com)

Han har næsten ikke været i aktion for Team Saxo Bank i 2012-sæsonen, da et hoftebrud under årets Paris-Nice har sendt ham væk fra landevejene, men alligevel skorter det ikke på interessen for Bjarne Riis' belgiske klassiker-specialist Nick Nuyens.

Sidste års vinder af Flandern Rundt har kontraktudløb med det danske mandskab efter sæsonen, og rytterens agent fortæller, at der allerede er andre hold, der har udtrykt interesse for den genopstandne rytter. Og en beslutning om fremtiden skal tages indenfor en overskuelig fremtid

Se også:

Se også: Riis-stjernes forår i fare

- Nick føler sig godt tilpas hos Saxo Bank, men der er på nuværende tidspunkt allerede fire WorldTour hold, der har henvendt sig. Og vi har ikke tænkt os at vente til efter Tour de France med at tage den endelige beslutning, siger Nuyens' agent, Jef Van den Bosch, til det belgiske medie Sportwereld.

Nuyens' er en af de få ryttere på Team Saxo Bank, som har en del World Tour-point i bagagen, som det danske mandskab har hårdt brug for i kampen om en fornyet licens til World Touren.

Nuyens håber at gøre comeback på landevejene i starten af maj måned, hvor det franske etapeløb Fire dage ved Dunkerque bliver kørt.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere