Team Saxo Bank: Bunden er nået

Endnu en nedtur i Liège-Bastogne-Liège understreger, at Bjarne Riis' mandskab har haft et forfærdeligt forår

Saxo Bank-rytterne træner her forud for Paris-Roubaix, der foreløbig har kastet det bedste resultat af sig i 2012. (Foto: AP)
Saxo Bank-rytterne træner her forud for Paris-Roubaix, der foreløbig har kastet det bedste resultat af sig i 2012. (Foto: AP)

31. pladsen til Chris Anker Sørensen i søndagens klassiker Liège-Bastogne-Liège var det mest fornemme, Team Saxo Bank og dansk cykling kunne præstere.

Og det karakteriserer hvilket forår det danske mandskab har haft. Skuffelse efter skuffelse kombineret med Alberto Contadors doping-dom.

For sportsdirektør Bradley McGee kan det kun gå fremad nu.

- Vi er ikke tilfredse med vores forår, for vi har ikke fået nogen sejre. Vi ved, der er meget arbejde, der skal laves, og det er en lang proces. Vi må acceptere, hvor vi er lige nu, og så må vi grave os ud herfra. Den proces startede for lang tid siden, men jeg er sikker på, at det nok skal komme, siger han ifølge BT.

Se også: Saxo Bank skyder skylden på kulde og sten

- Jeg tror, vi er på bunden, så nu bevæger vi os opad igen. Jeg tror ikke, at der er nogle i den her sport, der ikke har prøvet det, så det skal ikke bekymre os. Vi skal ikke benægte noget, men fokusere på de områder vi kan forbedre, og så arbejde derfra, sagde McGee efter den belgiske klassier.

Team Saxo Banks bedste resultat var Matteo Tossattos syvendeplads i Paris-Roubaix påskedag.

Maxim Iglinskiy fra Astana-mandskabet vandt i øvrigt løbet søndag i Liège.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere