Alex R: Chancen for sejr bliver ikke større

Danskeren tror på et stort resultat i World Tour-løbet Romandiet Rundt

Ligger der et stort dansk resultat og venter i Romandiet Rundt i morgen? (Foto: Garmin-Barracuda)
Ligger der et stort dansk resultat og venter i Romandiet Rundt i morgen? (Foto: Garmin-Barracuda)

Der er små to uger til årets Giro d'Italia bliver skudt igang i Herning, og en af de helt store danske håb på den allerførste etape, en prolog der køres i Herning, er Garmin-Barracudas Alex Rasmussen.

Han starter i morgen det sidste 'forberedelsesløb', det store schweiziske etapeløb, Romandiet Rundt, inden han stiller til start i Herning næste lørdag. Løbet indledes med en prolog på 3,34 kilometer, og den prolog står der skrevet Alex Rasmussen på.

Læs også:

Se også: Rasmussen floppede i Tirreno-Adriatico

- Den går jeg efter at vinde. Jeg har trænet rigtig meget enkeltstart det sidste stykke tid, og den prolog i morgen ligger rigtig godt til mig. Den går nærmest nedaf hele vejen, og har kun et enkelt sving. Der er selvfølgelig også andre gode prolog-ryttere til start, men jeg går efter at vinde den, og det er bestemt realistisk, siger Alex Rasmussen til ekstrabladet.dk.

- Den her prolog ligger måske endnu bedre til mig, end den i Herning gør. Chancen for at vinde fåes ikke meget større end den i morgen, fordi den er så hurtig, og derfor ligger rigtig godt til mig.

Se mere:

Se også: Garmin bejler til dansk Roubaix-vinder

Den danske rytter skal kæmpe mod ryttere som Bradley Wiggins, U23-verdensmesteren i enkeltstart, Luke Durbridge, og forsvarende mester Cadel Evans, men

Prologen bliver din sidste store test, inden Giro d'Italia skydes igang. Hvor vigtig er den prolog for dig?

- Den er vigtig. Nu skal jeg for alvor have testet, hvor jeg står. Nu har jeg trænet rigtig meget længe, og nu skal det så rigtig omsættes til et godt resultat, fortæller Alex Rasmussen, der får lov at starte som Garmins sidste rytter, fordi holdet også tror på, at der er noget stort i vente for danskeren.

Se også: Saxo Bank snyder Alex Rasmussen i spurt

Også Rasmussens holdkammerat David Zabriskie er en af favoritterne til prolog-sejren, og han starter som holdets første mand, så holdet er dækket ind, hvis vejret skulle skifte til det værre eller bedre i løbet af dagen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere