Endelig comeback til Fuglsang

En måned efter sit styrt i Catalonien Rundt vender Jakob Fulgsang tilbage til feltet, der tirsdag kører ud på første etape af Romandiet Rundt

Jakob Fuglsang er klar til at gøre comeback. (Foto: RadioShack-Nissan-Trek)
Jakob Fuglsang er klar til at gøre comeback. (Foto: RadioShack-Nissan-Trek)

Kun 11 dage før sæsonens altoverskyggende mål, nemlig Giro d'Italia, gør Jakob Fuglsang (RadioShack) tirsdag comeback efter en måneds løbspause på grund af en brækket hånd. Det sker, når han stiller til start i World Tour-løbet Romandiet Rundt.

Det schweiziske etapeløb bliver den eksamen, der afgør, om Fuglsang fortsat kan gøre sig forhåbning om at køre med om den samlede sejr i Giro d'Italia, eller om hans styrt i Catalonien Rundt i marts har spoleret hans drøm.

- Min forberedelse til Giroen har selvsagt været langt fra optimal, og min målsætning om at køre på podiet bliver svær - om ikke umulig - at nå, siger Jakob Fuglsang til ekstrabladet.dk.

- Skal det lykkes, skal alt gå min vej. Hånden har det egentlig okay, men jeg har stadig smerter, når jeg kører i lang tid. Jeg har endnu ikke fuld bevægelse i håndleddet, og jeg har ikke kunnet trække ordentligt i styret, når jeg træder til, siger Fuglsang, der stadig er udset til at udfylde rollen som kaptajn på Giro-holdet og fortsat sigter efter at køre i top fem.

Læs også:

Se også: Basso bange for Fuglsang

- Om jeg kan køre klassement, må tiden vise. Hvis ikke, så kan vi måske gå efter etapesejre og måske bjergtrøjen. Vi har også nogle hurtige folk på holdet, så måske skal vi fokusere på det.

Ud over Fuglsang stiller RadioShack til start i Romandiet Rundt med George Bennett, Andreas Klöden, Tiago Machado, Giacomo Nizzolo, Nelson Oliveira, Thomas Rohregger og Oliver Zaugg.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere