Saxo Bank skyder skylden på kulde og sten

Chris Anker Sørensen og Nicki Sørensen skuffede Team Saxo Banks sportsdirektør i Liege-Bastogne-Liege

Foto: AP
Foto: AP

Team Saxo Banks to gange Sørensen - med fornavnene Chris Anker og Nicki - spillede langt fra de fremtrædende roller, som de havde håbet og drømt om, da den belgiske cykelklassiker Liege-Bastogne-Liege blev afgjort søndag.

Den ene skød skylden på en punktering, og den anden led i kulden, mens Astanas Maxim Iglinsky kørte fra alt og alle og vandt.

- Jeg ved det godt, det lyder lidt lamt at sige, at kulden slog mig ud, men sådan er det nu engang.

- Jeg kom til at fryse helt af helvede til på nedkørslen kort før afslutningen. Det kostede mig meget. Der gik lidt, inden jeg fik varmen, og mine ben fungerede ikke de næste ti kilometer, siger Chris Anker Sørensen til sporten.tv2.dk.

Se også: Ny klassiker-sejr til Astana

Chris Anker Sørensen blev bedste dansker med en placering som nummer 31 i samme tid (2,11 minutter efter Iglinsky) som Team Saxo Banks bedste, hollænderen Karsten Kroon, som sluttede på 25.-pladsen.

Nicki Sørensen endte som nummer 46 med et tidstab på 5,39 minutter.

- Nicki punkterede ved foden af stigningen La Redoute, hvilket måske er det værst tænkelige tidspunkt i løbet, da det er umuligt at komme op igen på grund af den høje fart i favoritgruppen, siger sportsdirektør Bradley McGee i en pressemeddelelse.

Sportsdirektøren var ikke tilfreds med resultatet.

- Chris og Karsten var i mål i tredje gruppe, to minutter efter vinderen, og selvfølgelig havde vi håbet på mere end det, siger Bradley McGee.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere