Skuffet Chris Anker: Jeg er pisse-dårlig

Den danske bjergged var skuffet over sin egen præstation i dagens Fléche Wallone

Ikke godt nok i dag (Foto: Claus Bonnerup)
Ikke godt nok i dag (Foto: Claus Bonnerup)

Chris Anker Sørensen havde sat næsen op efter en fornem placering i den belgiske semiklassiker Fléche Wallone, hvor han før løbet havde troet på, at han kunne køre sig i top 10. Men sådan kom det ikke til at gå. langt fra. Den danske cykelrytter måtte nøjes med en placering som nummer 68. Langt fra de forreste.

Den præstation var Chris Anker slet, slet ikke tilfreds med.

Se også:

Se også: Chris Anker spændt på møde med monsterbakke

- Jeg var så dårlig i dag, at jeg nærmest burde skamme mig. Hvis jeg bare vidste hvorfor. Jeg er bare ringe. Jeg er pisse dårlig for at sige det mildt, sagde Chris Anker Sørensen efter løbet til sporten.tv2.dk.

- Jeg håber snart, det bliver bedre. Ellers kommer jeg ikke til at vinde ret meget i år. Det er helt sikkert. Jeg havde nok at gøre med at sidde med, og det er ikke godt nok, erkendte en ærlig dansker.

Læs også:

Se også: Rodriguez sejrer i Flèche Wallonne

Han har ellers en masse at leve op til på søndag, hvor han skal forsøge at forsvare sin sjetteplads fra sidste års Liege-Bastogne-Liege. Men med den form han viste frem i dag, så ligner det en umulig mission.

Danskeren var ellers en af de folk, som holdet havde håbet kunne levere lidt, da Team Saxo Banks formodede kaptajn Alberto Contador fik tildelt en dopingkarantæne.

Generelt blev det endnu en skuffende Team Saxo Bank-dag. Bedste rytter blev den danske veterean Nicki Sørensen, der endte på en 33. plads.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere