Saxo Bank: Vi tror på Contador-kontrakt

Det danske cykelhold er fortrøstningsfulde, og tror på, at Alberto Contador kommer tilbage til mandskabet

Team Saxo Bank med Bjarne Riis i spidsen tror på, at Contador snart er tilbage i folden (Foto: AP)
Team Saxo Bank med Bjarne Riis i spidsen tror på, at Contador snart er tilbage i folden (Foto: AP)

Alberto Contador fortalte overfor spansk radio i går aftes, at han har flere bejlere til sin signatur, når hans dopingkarantæne udløber d. 5. august. Ifølge spanieren har seks store mandskaber vist interesse, heriblandet det spanske storhold Movistar.

Han meddelte dog samtidig, at førsteprioriteten er en kontrakt med Team Saxo Bank, og den kontrakt er det danske mandskab helt med på. De tror på, at Contador snart er tilbage i holdets blå cykeltrøje.

Læs mere:

Se også: Hvad så Riis: Seks hold jagter Contador

- Vi har hele tiden sagt, at vi gerne vil fortsætte arbejdet med Alberto. Og vi er optimistiske i troen på, at han kommer tilbage og kører hos os. Vi har samme mål og ønsker, så hvorfor skulle det ikke lykkes. Jeg synes også, at det er det, han giver udtryk for i interviewet, at han vil fortsætte hos os, siger pressechef Anders Damgaard til ekstrabladet.dk.

Han meddeler, at mange andre hold også viser interesse for, hvad siger I til det?

- Det er ikke overraskende overhovedet. Alberto er jo en fantastisk cykelrytter, så selvfølgelig er han eftertragtet. Det ligger vi ikke så meget i, siger pressechefen, der ikke vil snakke om eventuelle forhandlinger mellem Contador og Team Saxo Bank igennem pressen.

Contador forventer at stille til start i Vueltaen. Et løb han naturligvis vil være storfavorit til at vinde.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere