RadioShack: Schleck er ikke i form

RadioShack-Nissan Treks danske sportsdirektør erkender, at Andy Schlecks form ikke er god nok til at konkurrere med de bedste dette forår

Formen er væk (Foto: AP)
Formen er væk (Foto: AP)

Det har været et forfærdeligt forår for den tidligere Riis-stjerne Andy Schleck. Han har måttet udgå af løb, har været styrtet, været syg og har ikke fået de løbskilometer, han har skulle bruge.

I går endte han som nummer 91 i Amstel Gold Race. Et løb som han ellers har for vane at blande sig helt fremme i. Men hans form er bare ikke til mere nu, erkender sportsdirektør Kim Andersen overfor sporten.tv2.dk

Læs også:

Se også: Styrt i Amstel-finalen - overraskende vinder


- Andy er ikke, hvor han skal være på denne tid af sæsonen, sådan er det. Der er nogen, der taler om en krise, men det synes jeg ikke er rigtigt. Han har været ramt af uheld, og det har haft stor negativ betydning for ham. Vi kan ikke gøre det, vi gerne vil, lyder den nedslående melding for fans af lillebror Andy.

Det store mål for foråret har ellers været næste søndags Liege-Bastogne-Liege, hvor han ville køre med om sejren. Et løb han tidligere har vundet og endt på podiet i. Det kommer dog ikke til at ske, for hans form er ikke til det i år, fortæller Kim Andersen.

Se også: Schleck er ude af Paris-Nice med maveonde

I stedet må RadioShack nok hænge deres forventninger til de to resterende Ardenner-klassikere, Fleche Wallone på onsdag og Liege-Bastogne-Liege på søndag, på skuldrene af storebror Frank Schleck, der blev nummer 12 i går, og nu ligner holdets bedste bud på succes.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere