Schumacher håber på mirakel

Christina Watches-Onfone stiller fredag til start i det vigtige etapeløb Vuelta a Castilla y León, men toprytteren Stefan Schumacher døjer med sygdom

Stefan Schumacher håber at blive rask hurtigt. (Foto: Claus Bonnerup)
Stefan Schumacher håber at blive rask hurtigt. (Foto: Claus Bonnerup)

Det spanske etapeløb Vuelta a Castilla y León er en af de hidtil største udfordringer for det ambitiøse kontinentalhold Christina Watches-Onfone, men når løbet fredag skydes i gang, er det med en halvsløj Stefan Schumacher i startopstillingen.

- Jeg er lidt syg, og jeg føler mig ikke i god form. Jeg kører ikke godt under træning, og jeg må håbe på et mirakel, når løbet skydes i gang, siger Stefan Schumacher til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Saxo Bank snyder Alex Rasmussen i spurt

- Nogle gange går det bare meget bedre, når man begynder at køre væddeløb. Det håber jeg, for jeg er virkelig motiveret. Jeg er bare ikke særlig fortrøstningsfuld.

Det var, da Christina Watches-Onfone i marts kørte Vuelta Mexico, at den tyske temporytter blev ramt af influenza-lignende symptomer med slem hoste. Og det hjalp ikke på det, at han efter de vilde strabadser i Mexico - hvor rytterne blev sendt op i mere end 3000 meters højde - skulle igennem næsten et døgns hjemrejse for med jetlag at køre et lille etapeløb på Malta.

Læs mere:

Verdensmester skadet i træningsulykke

- Det tog fem dage at komme til hægterne efter Malta, men jeg er stadig ikke på toppen. Og nu varsler de meget dårligt vejr i Spanien - måske med sne på søndag. Det lover ikke godt for mig, siger Stefan Schumacher.

Vuelta a Castilla y León afvikles i år over tre etaper og har blandt andet deltagelse af World Tour-holdene Rabobank, RadioShack, Movistar og Euskaltel samt Pro Continental-holdene Cofidis, Saur-Sojasun og Acqua & Sapone.

Christina Watches-Onfone stiller til start med Schumacher, Michael Rasmussen, Angelo Furlan, Frederik Wilmann, Jimmi Sørensen, René Jørgensen og Michael Reihs.