Voeckler triumferer i Belgien

Den franske Tour-helt Thomas Voeckler viste sig atter som en hård hund, da han kørte alene til mål i den barske semiklassiker Brabantse Pilj

Han hævder selv, at ni ud af ti ryttere i det professionelle felt ikke kan lide ham, og den statistik forbedrede franskmanden Thomas Voeckler (Europcar) næppe onsdag, da han stak af fra alle konkurrenter og kørte sig til en fornem sejr i semiklassikeren Brabantse Pijl i Belgien.

Med tungen hængende karakteristisk ud af munden kørte Voeckler alene af sted 27 kilometer fra mål efter at have indhentet Daniel Schorn (NetApp), der var den sidste tilbageværende af et daglangt tremandsudbrud, der også inkluderede Maxim Belkov (Katusha) og Artem Ovechkin (RusVelo).

Snart opbyggede Voeckler et solidt forspring på et par minutter, som han holdt til trods for et voldsomt regnvejr, der pludselig brød løs, da han var otte kilometer fra mål. Bagude forsøgte Fabio Duarte (Colombia-Coldeportes) at slippe af sted fra det jagtende felt, men angrebet blev aldrig farligt for Thomas Voeckler, som allerede ved foden af den sidste stigning før mål kunne juble over sin sejr og modtage lykønskninger fra sin sportsdirektør i servicevognen.

Matti Breschel var det store danske håb i løbet, men han gjorde sig ikke gældende i det svære terræn.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere