Dansker vinder juniorernes Paris-Roubaix

Enkeltstart-verdensmester Mads Würtz Schmidt har netop sikret sig endnu en triumf med sejr i juniorudgaven af brostensklassikeren Paris-Roubaix

Mads Würtz Schmidt vandt VM-guld i juniorernes enkeltstart i København i fjor. (Foto: Thomas Sjørup)
Mads Würtz Schmidt vandt VM-guld i juniorernes enkeltstart i København i fjor. (Foto: Thomas Sjørup)

Unge Mads Würtz Schmidt forbløffede en hel cykelverden, da han i København i september sikrede sig verdensmesterskabet i enkeltstart for juniorer, og søndag overraskede han endnu en gang med en demonstration af sit umådelige talent, da han sejrede i juniorernes udgave af brostensklassikeren Paris-Roubaix.

I sikker afstand fra sine nærmeste konkurrenter kørte han ind på den historiske cykelbane i Roubaix efter et 15 kilometer langt soloridt, og han var helt smadret, da TV 2's udsendte reporter fik ham i tale.

- Det er helt vildt at køre på de brosten. Hold kæft, det er hårdt. Jeg kørte alene de sidste 15 kilometer, og det var modbydeligt, sagde Mads Würtz Schmidt til TV 2.

- Det her er næsten lige så stort som VM-titlen. At køre alene ind på velodromen efter at være kørt væk fra de andre på Carrefour de l'Arbre (brostensstykke i højeste sværhedsgrad, red.), er utroligt.

- Brostenene er modbydelige. Man skal prøve det selv for at forstå det, sagde Mads Würtz Schmidt.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere