Saxo Bank bøjer sig: Boonen var suveræn

Det danske cykelhold opnåede en syvendeplads i Paris-Roubaix og var uden chance for at slå vinderen Tom Boonen

Team Saxo Bank opnåede en syvendeplads i søndagens Paris-Roubaix til Matteo Tosatto, der var tre og et halvt minut efter løbets suveræne vinder, belgiske Tom Boonen.

Selv om det danske cykelhold måtte kæmpe med om de sekundære placeringer, så er sportsdirektør Nick Gates tilfreds med indsatsen.

- Boonen var i en klasse for sig, og han beviste i dag, at han absolut er dette års store navn i foråret, siger Gates i en pressemeddelelse.

- Det var et vildt spændende løb og endnu mere uforudsigeligt, end man kunne havde regnet med. Først og fremmest er jeg absolut tilfreds med at se Matteo Tosatto køre, som han gør i dag.

- Han ventede og sparede sig og var en del af det udskilningsløb, der var i gang løbet igennem, og til sidst var han den stærkeste i en gruppe.

- Selvom han blev ramt af kramper på de sidste kilometer, var han den i gruppen med mest overskud, hvilket også var tydeligt på velodromen, hvor han tog en flot syvendeplads, fortæller sportsdirektøren, der også har roser til Michael Mørkøv.

Mørkøv slap af sted i morgenudbruddet med 11 andre ryttere og var første mand på den berømte og frygtede stenvej i Arenbergskoven, som regnes for porten til løbets afgørende fase med godt 85 kilometer til mål.

- Michael Mørkøv greb løbet intelligent an og angreb for at undgå den massive udskilningskamp og styrt, og han gennemførte på flotteste vis sit første Paris-Roubaix og fik samlet vigtig erfaring, siger Nick Gates.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere