Topplacering til Saxo Bank i Frankrig

Manuele Boaro snuppede den samlede andenplads i etapeløbet Circuit Cycliste Sarthe

Italiensk succes hos Saxo Bank (Foto: Tim de Waele)
Italiensk succes hos Saxo Bank (Foto: Tim de Waele)

Endnu har Team Saxo Bank fortsat deres første sæsonsejr til gode på de europæiske landeveje, men i denne uge kom Bjarne Riis' tropper tæt på i to omgange, da holdets unge enkelstartsrytter italienske Manuele Boaro var med fremme i det mindre franske etapeløb Circuit Cycliste Sarthe

Matteo Tosatto skal køre for Riis og Saxo Bank-Sungaard. (Foto: AP) Cykling Bjarne Riis forlænger med italiensk duo

En blændende enkelstart i onsdags, hvor 24-årige Boaro erobrede andenpladsen efter Luke Durbridge, blev i dag fulgt op af den samlede andenplads i løbet, der sluttede i dag.

Den italienske rytter sikrer dermed endnu lidt opmuntring til det danske mandskab, der ikke har leveret de store resultater, og har haft sit hyr med mange uheld, skader og styrt til holdets ryttere.

Jonathan Cantwell var uheldig. (Foto: Tim De Waele) Cykling Saxo Bank-rytters lunge kollapset

Derfor var Team Saxo Bank godt tilfredse med Boaros indsats på den franske asfalt.

- Manuele (Boaro) har kørt fremragende i dette løb. Særligt på enkeltstarten og i gårsdagens finale, hvor han var den eneste med overskud nok til at køre med i alle ryk og angreb. Vi må også tage hatten af for Durbridge (Luke), der med et par holdkammerater tilbage i løbet var i stand til bevare føringen på trods af de mange angrebsforsøg.

Cantwell styrtede lige efter målstregen. (Foto: Tim de Waele) Cykling Team Saxo Bank ramt af nyt uheld

- Det lover godt for fremtiden, at Manuele er så velkørende, og jeg tror, vi kan vente mere fra hans side i år, siger sportsdirektør, Philippe Mauduit til holdets hjemmeside.

Dagens etape blev vundet af Garmin-Barracudas Thomas Dekker.

0 kommentarer
Vis kommentarer