Tilfredshed i Riis-lejren

Med Anders Lund som flittig deltager i 'morgenudbruddet' er Team Saxo Bank tilfreds med indsatsen i Flandern Rundt, siger sportsdirektør

Uden realistisk håb om endnu en triumf i Flandern Rundt satsede Team Saxo Bank søndag på at vise sig frem i udbrud, og i kraft af Anders Lund blev det en god dag for det danske mandskab. Det siger sportsdirektør Tristan Hoffmann i en pressemeddelelse.

- Med Nick (Nuyens) ude af løbet (pga. en skade, red.), var vores mål med løbet først og fremmest at have en eller flere ryttere med i dagens lange udbrud, og endnu en var gang viste Anders (Lund) konduite og styrke ved at vise flaget i forreste geled, siger Hoffmann med henvisning til den danske rytters hårde arbejde i det såkaldte 'morgenudbrud', der holdt indtil omkring 40 kilometer til mål.

- Men også Matteo (Tosatto) og Karsten (Kroon) var synlige i fronten af løbet, og det er jeg godt tilfreds med. Der var en del styrt undervejs, men alle vore ryttere holdt sig klogt fremme, og dermed undgik vi de værste uheld undervejs.

- Nu skal vi restituere og kigge frem i mod onsdagens Scheldeprijs og næste søndags store udfordring i Paris-Roubaix, siger Tristan Hoffman.

0 kommentarer
Vis kommentarer