Leipheimer kørt ned under træning

- Jeg er heldig at være i live, siger Omega Pharma-Quick Steps amerikanske veteran Levi Leipheimer, der må opgive at køre Baskerlandet Rundt efter træningsulykke søndag

Succesholdet Omega Pharma-Quick Step vandt søndag en storsejr i kraft af Tom Boonens triumf i Flandern Rundt, men samtidig må holdet for en tid vinke farvel til amerikaneren Levi Leipheimer, der var blandt favoritterne til at vinde Baskerlandet Rundt, der begynder mandag.

Amerikaneren blev under træning til det spanske etapeløb ramt bagfra af en bil og fik et så hårdt slag på sit venstre ben, at han har opgivet at stille til start mandag. På hospitalet blev ingen brud konstateret, og ifølge en pressemeddelelse fra holdet er der håb om, at Leipheimer snart er tilbage i sadlen.

Læs også:

Fabian Cancellara har fået en del af foråret ødelagt af et brækket kraveben. (Foto: AP) Cykling Cancellara brækkede kravebenet i Flandern

Han er rejst hjem til Californien, hvor videre undersøgelse vil blive foretaget.

- Jeg var i en slags chok. På bundlinjen står, at det var superskræmmende, og jeg er heldig at være i live, siger Levi Leipheimer i pressemeddelelsen.

Brian Holm er holdets sportsdirektør i Baskerlandet Rundt. Det stod søndag aften ikke klart, hvem der erstatter Leipheimer i løbet.

0 kommentarer
Vis kommentarer