Sætter rekord i Flandern Rundt

Den amerikanske veteran George Hincapie gennemførte søndag sit 17. Flandern Rundt, hvilket er flere end nogen anden rytter i historien

Uopslidelige George Hincapie kom søndag i mål som nummer 52 i forårsklassikeren Flandern Rundt, hvilket i sig selv ikke er noget at fejre. Men det var 17. gang, at amerikaneren gennemførte løbet, og han satte dermed en rekord, som givetvis kommer til at stå i mange år.

Inden søndagens løb delte Hincapie rekorden med 16 gennemførte udgaver af Flandern Rundt med belgieren Briek Schotte, der vandt løbet i 1942 og 1948. Schotte døde i øvrigt på dagen, da løbet blev kørt i 2004.

Cykling Boonen vinder Flandern Rundt

Hincapie var efter løbet lykkelig for sin præstation og for, at han var medvirkende til at sikre en podieplads til hans BMC-mandskab i form af Alessandro Ballan, der blev nummer tre.

- Jeg er helt tom lige nu, så det er svært at juble over det, men jeg er stolt af at have sat nyt rekord. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle komme til at køre 17 udgaver af Flandern Rundt, sagde Hincapie til cyclingnews.com.

Gennemfører Hincapie til sommer Tour de France, vil det også være rekord. Det vil i givet fald være hans 17. Tour de France - én mere end hollandske Joop Zoetemelk gennemførte i sin karriere.

0 kommentarer
Vis kommentarer