Flandern Rundt: Cancellara styrtet

Storfavoritten Fabian Cancellara er styrtet i Flandern Rundt 60 kilometer fra mål og ser ud til at være kommet slemt til skade

Fabian Cancellara var i asfalten. (Arkivfoto: AP)
Fabian Cancellara var i asfalten. (Arkivfoto: AP)

Den ventede duel i finalen i forårsklassikeren Flandern Rundt mellem belgiske Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step) og schweizeren Fabian Cancellara (RadioShack) er afblæst, idet Cancellara netop er styrtet og ser ud til at være kommet slemt til skade.

Cancellara røg i asfalten i en forplejningszone cirka 60 kilometer fra mål, og både holdkammerater og sportsdirektører stimlede straks sammen om ham i håb om at få ham i sadlen igen. Men den hårdføre schweizer ser ikke ud til at komme i gang igen, og dermed er løbet komplet forvandlet.

Hvad årsagen til styrtet var, står ikke klart, idet tv-billederne ikke afslørede andet, end at Cancellara pludselig lå på asfalten. Et par andre ryttere var også nede, men de er i sadlen igen.

Matti Breschel (Rabobank) er stadig med i favoritgruppen, der jagter et udbrud med blandt andre Anders Lund fra Team Saxo Bank.

Cancellara har ifølge ubekræftede rapporter brækket kravebenet. Hvis det er tilfældet, er han også ude af Paris-Roubaix i næste uge.

Se også: Flandern Rundt: Langeveld nedlagt af tilskuer

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere