Alex Rasmussen: Jeg skal eliminere Cavendish

Garmin-Barracuda-rytteren Alex Rasmussen tager søndag fat på sin anden sæson på de belgiske brosten

Sidste år var Alex Rasmussen hjælperytter for verdensmesteren Mark Cavendish på HTC-Highroad, men i år har piben fået en anden lyd, efter danskeren er kommet i tjeneste hos Tyler Farrar på Garmin-Barracuda.

- Det handler om Tylers chancer. Det er 100 procent for ham i dag. Han kender løbet, han er i god form, og han er super stærk på brosten. Vores mål er at eliminere Mark Cavendish og Andre Greipel, siger Alex Rasmussen.

Søndag formiddag tog fynboen fat på sin anden sæson af de belgiske klassikere med Kuurne-Brussels-Kuurne.

Den belgiske semiklassiker er lidt en mellemting mellem et brostensløb og et sprinterløb. Det slutter sjældent i en stor massespurt, men der kommer gerne en lidt større gruppe til mål.

- Der er langt fra det sidste brostensstykke og til mål, så der er mulighed for, at vi kan få samling igen.

- Vi skal bare med, og vi skal helst ikke arbejde, før vi kommer på den anden side af brostenene. Hvis jeg sidder med Tyler i en gruppe på 20 foran, hvilket ville være det bedste scenario, så skal vi bare køre og sørge for, at de andre ikke kommer op.

- Hvis jeg selv sidder i en ideel situation, så skal jeg også bare køre, siger Alex Rasmussen.

Fynboen forventer, at der kan komme mange styrt som i sæsonåbneren Het Nieuwsblad lørdag.

- Man er meget nervøs, for du kunne bare se i går i Het Neiuwsblad, hvad der skete. Åbningsweekenden er altid meget nervøs. Det er også et farligt løb.

Der er fire danskere til start i Kuurne-Brussels-Kuurne. Ud over Alex Rasmussen er det Matti Breschel, Lars Bak og Martin Mortensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer