Breschel tilbage på toppen

Efter sit livs værste sæson er Matti Breschel tilbage blandt de bedste - blev nummer tre på første etape af Volta ao Algarve

Matti Breschel blev treer på dagens etape. (Arkivfoto: Thomas Sjørup)
Matti Breschel blev treer på dagens etape. (Arkivfoto: Thomas Sjørup)

Efter en rædselssæson, der blev smadret af styrt og skader, er Matti Breschel er tilbage, hvor han hører hjemme. Onsdag blev han nummer tre i massespurten på første etape af det portugisiske etapeløb Volta ao Algarve, hvor han i et tæt opgør kun blev slået af dagens vinder, Gianni Meersman (Lotto-Belisol), og Greg Van Avermaet (BMC).

Breschel, der kører for det hollandske Rabobank-mandskab, er også nummer tre i den samlede stilling i løbet, der slutter med en 25 kilometer lang enkeltstart på søndag. Ikke mindst denne etape svækker Breschels mulighed for en samlet topplacering, idet kampen mod uret ikke er hans stærkeste side.

Feltet splittet
Ikke desto mindre er der grund til at glæde sig på Breschels vegne over onsdagens placering, som giver forhåbning om, at en stor sæson er i vente.

Tredjepladsen blev sikret, da han formåede at holde sig den bedste del af feltet, da det blev splittet på en stigning inden for den sidste kilometer. Fem ryttere - heriblandt Team Saxo Banks Karsten Kroon - var inden da blevet hentet efter et daglangt udbrud.

0 kommentarer
Vis kommentarer