Endnu en Christina-rytter kørt ned

Få dage efter, at Martin Pedersen blev ramt af en bil under træning i Italien, er norske Frederik Willmann blevet kørt ned under træning i Norge

Det er ikke længe siden, Martin Pedersen (t.h.) blev kørt ned. (Foto: Claus Bonnerup)
Det er ikke længe siden, Martin Pedersen (t.h.) blev kørt ned. (Foto: Claus Bonnerup)

Endnu før, kontinentalholdet Christina Watches-Onfone har kørt et løb i stærkeste opstilling i Europa, er skadeslisten ved at vokse sig faretruende lang. Forleden blev den tidligere Leopard Trek-rytter Martin Pedersen kørt ned i Italien, og lørdag blev også norske Frederik Wilmann sendt på hospitalet af et sammenstød med en bil.

- Jeg er oprigtigt rystet over, at jeg i dag må meddele, at endnu en af mine ryttere er kørt ned. Frederik Wilmann er en af holdets absolutte profiler og har netop i Argentina kørt et fantastisk løb. Et løb, hvor vi fik en samlet 3. plads og hvor Wilmann i et meget stærkt felt fik vist klassen, siger holdejer Christina Hembo i en pressemeddelelse.

Læs også:

Kyllingens rytter i alvorligt styrt

- Det er endnu et stort tab for holdet og med mindre Wilmann og Pedersen hurtigt er på cyklen igen, ser det alvorligt ud. Det vigtigste er naturligvis Frederiks helbred og jeg er meget ked af det på Frederiks vegne og håber inderligt på, at han kommer sig over trafikuheldet så godt som overhovedet muligt.

Hvor slemt, Wilmann er kommet til skade, er endnu uvist, da han først for kort tid siden er kommet på hospitalet.

Martin Pedersen blev først frygtet ude for resten af sæsonen, men nærmere undersøgelse gav forhåbning om, at han allerede om en måneds tid kan genoptage træningen.