Kyllingens rytter i alvorligt styrt

Martin Pedersen er blevet alvorligt skadet under et træningsuheld

Han var udset til at være en af de vigtigste ryttere i sæsonen for Michael Rasmussens cykelhold Christina Watches-Onfone, men nu kan det vise sig, at Martin Pedersen slet ikke får lov til at vise sig frem for sit nye danske mandskab i sæsonen.

Den tidligere Leopard Trek-rytter blev under fælles træning i Italien med Brian Vandborg og Nicki Sørensen kørt ned af en personbil i en rundkørsel.

Holdet fortæller, at det umiddelbart tyder på, at danskeren er blevet svært skadet i styrtet og sandsynligvis har brækket hoften.

Kyllingen henter tidligere Leopard

Skadens konsekvens for Martin Pedersens sæson og fremtid som cykelrytter, står på nuværende tidspunkt ikke klart, meddeler holdet.

- Jeg er ked af det på holdets vegne, vi har i dag på ubestemt tid måttet tage afsked med en af mit cykelholds største og vigtigste stjerner og lige nu må vi erkende, at vi er svækket.

- Men først og fremmest, er jeg dybt berørt på Martins vegne og krydser alle mine fingre for, at Martin kommer sig over skaden så godt som overhovedet muligt. Alle mine tanker går i dag til Martin, og jeg følger naturligvis hans situation tæt, siger holdejer Christina Hembo i en pressemeddelelse.