Riis vil gerne forlænge Contadors kontrakt

Team Saxo Banks holdejer Bjarne Riis er parat til at indgå en ny kontrakt med dopingdømte Alberto Contador

Dopingdømte Alberto Contador kan også have en fremtid på Team Saxo Bank.

Det bekræfter holdejer Bjarne Riis, der stoler 100 procent på sin spanske cykelstjerne og gerne indgår en ny kontrakt med Contador.

- Alberto og jeg sætter os ned i nærmeste fremtid og ser, om vi kan finde ud af, hvordan vi gør tingene, siger Riis til DR Sporten.

Suspenderet til 6. august
- Min intention er, jeg vil selvfølgelig gerne have, han kører hos os. Også fordi det halvandet år, jeg har arbejdet sammen med ham, har været fantastisk, fortæller holdejeren.

Teknisk set er Contador suspenderet frem til den 6. august, hvor han atter må cykle igen. Spanieren bekræfter over for cyclingnews.com, at han lige nu er uden kontrakt. Det samme gør Riis.

Den 29-årige spanier oplyser samtidig, at han vil give Bjarne Riis mulighed for at forlænge samarbejdet, der oprindeligt udløb ved årsskiftet.

Og noget tyder på, at Bjarne Riis vil være yderst positiv.

Kolossal styrke
- Det er fantastisk at have ham og følge ham. Ikke bare som rytter, men også som menneske og person. Og i betragtning af alt det, han har været igennem, så synes jeg, han viser en kolossal styrke, og hans kapacitet på cyklen er enorm, siger Riis til DR Sporten.

- Og dommen lyder sådan, jeg ser ikke nogen som helst grund til, at vi ikke kan fortsætte samarbejdet, fastslår holdejeren.