Her skjuler Contador sig

Cykelstjernens hjemby i chok efter dopingdommen

Alberto Contador er gået i flyverskjul. (Foto: Thomas Sjørup)
Alberto Contador er gået i flyverskjul. (Foto: Thomas Sjørup)

PINTO (Ekstra Bladet): Med ét afløses den slumrende stemning af ALARM:

Porten til garagen begynder at bevæge sig. Ud ruller Alberto Contadors Audi Q7. Han er selv ved rattet og ved siden af sidder hans teenagekæreste og nuværende kone, Macarena.

Det er nu!

Se også: Brian Holm: Chris Ankers chance

Fotograferne, som der vel aldrig har været så mange af i sovebyen Pinto, banker fingeren frem og tilbage, som var de maskingeværsskytter under Anden Verdenskrig. Få sekunder varer den moderne blitzkrig, der nok er mere harmløs, men tages lige så alvorligt.

En stille hilsen med hånden. Ingen antydning af mimik med munden, og så er målet væk. Hvorhen ved ingen. Men alle ved, at de bliver nødt til at vente.

Forskansede sig
Klokken er kun godt fem mandag eftermiddag, og Alberto Contadors dopingdom er en så stor historie, at den mindste chance for, at der sker noget, skal forfølges.

Se også: Contador på flugt

Belønningen kommer knap tre timer senere, hvor mønstret gentager sig. Bare med omvendt fortegn. Alberto og fruen returnerer til huset uden at give udtryk for, hvad de mener om dopingdommen.

Garageporten glider i, og Alberto Contador forskanser sig bag de lukkede skodder. Tilbage i et lettere komisk lys står verdenspressen på en anonym vej i en anonym forstad en halv times kørsel syd for Madrid.

Få meter fra cykelstjernens hjem, der set udefra minder om et almindeligt rækkehus, buldrer toget af sted mod Madrid. Han kunne vælge at bo i et af hovedstadens fashionable kvarterer, men er der nogen, som hører hjemme i Pinto, er det Contador.

Se også: Saxo Bank: Ingen konsekvenser for holdet

En forbipasserende bil stopper, mens tv-selskaberne pakker ned i erkendelsen af, at der vist ikke er basis for mere live foran cykelstjernens forskansede hjem. Manden i bilen ruller vinduet ned.

– Hvorfor er I her? Så mange! Hvad er der sket med Alberto? To års karantæne, åhh nej. Det er oprørende, udbryder han og begynder straks at sms’e nyheden videre til familie og venner.

Læs meget mere om Contador og Team Saxo Bank i Ekstra Bladet tirsdag...

0 kommentarer
Vis kommentarer