Cykelsporten hyldede sig selv i højt humør

Cykelsporten fejrede sig selv til aften i Cirkusbygningen i København – og det foregik i højt humør

Det var med både højt humør og en god portion humor, at priserne blev uddelt og ikke mindst modtaget, da der for andet år blev uddelt priser i showet Danish Bike Award i Cirkusbygningen i København.

En af årets helt store bedrifter stod 17-årige Mads Würtz Schmidt for, da han ved VM på hjemmebane vandt guld i juniorernes enkeltstart. Og han høstede såmænd også et af aftenens største bifald, da han i forbindelse med at blive kåret til Årets Talent samtidig blev 5000 kroner rigere.

De skulle bruges fornuftigt, lød vurderingen. Men da aftenens vært Dennis Ritter foreslog, at han da kunne bruge en del af dem på druk og damer, lød det knastørt:

- Ja, det skal der nok også bruges nogle penge på.

Jo, topformen var bestemt blevet bibeholdt fra VM i København.

Se også: Lars Bak gjorde rent bord

I topform var også landets tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, der modtog prisen som Årets motionist – og sendte en spydig bemærkning til Helle Thorning-Schmidt.

- Jeg er formentlig den af de nominerede, der er dårligst til at cykle. Men det er jo ikke altid den bedste, der vinder, sagde Lars Løkke lettere spydigt.

Den tone fangede Brian Holm også, da han modtog prisen som Årets sportsdirektør.

- Jeg burde slet ikke vinde denne pris. Jeg er jo bare privatchauffør for Rolf Aldag, der tager alle beslutningerne, sagde han på et båndet indslag.