Annonce:
Annonce:

Ekspert: Alex Rasmussen bør vente med fest

Cykelkommentator Thomas Bay forventer, at den internationale cykelunion vil anke Alex Rasmussens frifindelse

Vent med champagnen Alex (Foto: Claus Bonnerup)
Vent med champagnen Alex (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Cykling

Alex Rasmussen bør holde champagnen lidt på køl endnu, selv om cykelrytteren torsdag aften er blevet frifundet i dopingsagen om whereabouts af Danmarks Idræts-Forbunds (DIF) dopingnævn.

Det mener cykelkommentator på Eurosport, Thomas Bay, som forventer, at den internationale cykelunion (UCI) vil anke sagen til den internationale sportsdomstol (CAS).

- Jeg tror, at UCI har følt sig rimelig skråsikre i denne sag, så jeg kunne godt forestille mig, at UCI vil benytte sig af muligheden for at appellere.

- Det er selvfølgelig glædeligt for Alex og folk, der havde håbet at se ham til OL, men jeg forestiller mig ikke, at UCI vil acceptere, at der ikke er nogen sanktion, siger Thomas Bay.

DIF's dopingnævn har frifundet Alex Rasmussen, fordi UCI først meddelte Rasmussen om det tredje brud på whereabouts-reglerne 10 uger efter forseelsen. Det skal ske efter senest 14 dage.

- Jeg håber, at DIF's afgørelse blot bliver taget til efterretning i UCI, for de fleste ved jo, at sagen kun er opstået, fordi Alex har sjusket, siger Thomas Bay.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: