Worre forklarer krav på 150.000 kroner

Chefen for cykel-VM, Jesper Worre, forklarer et krav på 150.000 kroner til reklamerende it-direktør.

Jesper Worre er blevet meldt til politiet for afpresning. (Arkivfoto: Henning Hjorth)
Jesper Worre er blevet meldt til politiet for afpresning. (Arkivfoto: Henning Hjorth)

Chefen for cykel-VM, Jesper Worre, afviser beskyldninger om pengeafpresning og forklarer et krav til it-virksomheden Info-Connect på 150.000 kroner med et spørgsmål om rettigheder.

Cykelchefen blev politianmeldt fredag efter en strid med it-virksomheden, som har lokaler tæt på opløbet ved VM i cykling, hvor virksomheden torsdag opsatte storskærme og reklamer.

Worre forklarer, at han i samtale med Info-Connects direktør, Rasmus Teilmann, fremlagde krav om 150.000 kroner, hvis firmaet skulle råde over reklamepladsen i bunden af Geels Bakke, da cykelarrangementet har rettighederne til vejen.

Pengeafpresning
De øvrige firmaer, som reklamerer på bakken, betaler 200.000 kroner for 200 kvadratmeter, fortæller Jesper Worre, der anslog Info-Connects område til 150 kvadratmeter.

- Derfor nævnte vi tallet 150.000 kroner. Det ville han overveje. Nogle timer senere ringede vi til ham og sagde, at det ikke skulle koste nogen penge, hvis han ikke har synlighed ud mod ruten, ikke har lyd og ikke har spot på skærmen, siger Jesper Worre.

IT-direktøren mener, der er tale om pengeafpresning.

- Der var ingen forhandling. Det var et 100 procent krav, siger Rasmus Teilmann.