Worre meldt til politiet

Løbsdirektøren for det igangværende cykel-VM i Danmark er blevet politianmeldt for afpresning

Jesper Worre er blevet anmeldt til politiet for afpresning - men afviser alle beskyldninger. (Arkivfoto: Thomas Sjørup)
Jesper Worre er blevet anmeldt til politiet for afpresning - men afviser alle beskyldninger. (Arkivfoto: Thomas Sjørup)

Mens det igangværende cykel-VM i Danmark lader til at blive en stor succes, har løbsdirektør Jesper Worre fået lidt andet at tænke på. Han er nemlig blevet politianmeldt for pengeafpresning.

Det er ejeren af it-virksomheden Info-Connect, Rasmus Teilmann, som har anmeldt Worre. Nordsjællands Politi bekræfter, at politiet har modtaget en politianmeldelse af løbsdirektøren.

- Det er korrekt, at vi har modtaget en anmeldelse, og den vil blive efterforsket, siger pressetalsmand Henrik Suhr, Nordsjællands Politi.

Gjorde det for lang tid siden
Ifølge Teilmann har Worre parkeret en stor lastbil foran den platform på it-mandens privatadresse, hvor Teilmann og hans gæster skal følge VM-arrangementet i Rudersdal.

- I går kommer Jesper Worre hen til mig og siger, at lastvognen kun kan blive flyttet, hvis vi betaler 150.000 kroner, siger Teilmann til TV 2.

- Vi gjorde det for lang tid siden, at vi ringede til Rudersdal Kommune, hvori vores virksomhed ligger, og spurgte dem, om der var nogen problemer i, at vi afholdt et arrangement.

- Dernæst har jeg kontaktet Danmarks Cykle Union for at høre, om der skulle være noget her ude foran. Jeg får meget specifikt at vide, at der kommer ingenting her, fortæller Teilmann.

Helt rolig
Worre selv er helt rolig over politianmeldelsen.

- Alle kan jo anmelde alle til politiet. Jeg står her og er helt rolig i forhold til en anmeldelse - vi har ikke været i nærheden af at lave afpresning på ham.

- Jeg er til gengæld rigtig irriteret over, at han har to storskærme oppe, der viser reklameindslag for konkurrerende sponsorer til løbet - det er ren 'ambush marketing', og det er det, der er vores problem, forklarer Worre.

Løbsdirektøren mener, at det er Teilmann, der har et problem.

- Han chikanerer løbet på det allergroveste. Vi får aldrig de arrangementer til Danmark, hvis der foregår "ambush marketing", mener Worre.

VM i København og Rudersdal slutter på søndag.