Schleck-brødrene overtalte Kim Andersen

Brødrene Andy Schleck og Fränk Schleck overtalte Kim Andersen til at blive en del af Radioshack-Nissan-Trek

Andy og Fränck Schleck overtalte Kim Andersen til at forsætte som sportsdirektør på deres hold. (Foto: Claus Bonnerup)
Andy og Fränck Schleck overtalte Kim Andersen til at forsætte som sportsdirektør på deres hold. (Foto: Claus Bonnerup)

Det er brødrene Andy Schleck og Fränk Schleck, som har fået cykelholdet Leopard Treks sportsdirektør, Kim Andersen, til at acceptere en degradering og blive en del af det kommende fusionshold med Team Radioshack.

- Jeg bliver på holdet. Det er helt sikkert. Fränk og Andy har bedt mig om at blive, siger Kim Andersen til Jyllands-Posten.

Sportsdirektøren, som er kendt for sit nære forhold til Schleck-brødrene, har ellers udtrykt tvivl om, hvorvidt han ville følge med over på det nye superhold, der får navnet Radioshack-Nissan-Trek.

Manden med det største ansvar
Belgieren Johan Bruyneel bliver manden med det største sportslige ansvar på det nye hold.

- Johan har villet arbejde sammen med Schleck-brødrene længe. Det er der mange, som vil, de er jo potentielle Tour-vindere. Hvis du vidste, hvor mange tilbud de fik sidste år, da de var på vej væk fra Riis, siger Kim Andersen.

Læs også: Kim A. fortsætter i Leopard Trek

Han og Schleck-brødrene forlod før denne sæson Bjarne Riis' cykelhold, det nuværende Saxo Bank-Sungard, til fordel for Leopard Trek, som altså nu fusionerer med Team Radioshack.

Kim Andersen mener, at han fortsat har meget at byde ind med.

- Bruyneel har helt klart en stor erfaring. Men det havde Bjarne Riis også. Og jeg mener også, at jeg selv har en vis erfaring - måske mere menneskelig erfaring end nogen af de andre, siger han.