Leopard-Trek sluger Radioshack

Danske Jakob Fuglsang går usikker fremtid i møde. Leopard-Trek bliver til 'RadioShack-Nissan-Trek Professional Cycling Team'

Cykelholdet Leopard-Trek har netop offentliggjort i en pressemeddelelse, at holdet får nye sponsorer.

Det bliver - ganske som ventet - amerikanske RadioSchack, som bliver ny sponsor. Sammen med den japanske bilgigant Nissan.

Base i Luxemborg
Det betyder i realiteten, at holdene Leopard-Trek og Team RadioSchack fusionerer, oplyser Ritzau. Fusionen sker fra 2012.

OPDATERET: Det afviser holdet imidlertid. De overtager blot RadioShack som sponsor, samtidig med at selskabet bag det nuværende RadioShack lukker og slukker, og dermed giver plads til et nyt World Tour-Team.

Læs også: Leopard-ryttere ikke advaret.

Leopard-Trek skifter navn til 'RadioShack-Nissan-Trek Professional Cycling Team', og vil fortsat have base i Luxembourg.

Fuglsang ikke på listen
I pressemeddelelsen listes de ryttere, som stadig vil have en plads på holdet efter fusionen - og her er danske Jakob Fuglsang ikke blandt de heldige. Dermed er han blandt de uafklarede ryttere på holdet, der må vente på afgørelsen.

Læs også: Fuglsang: Vi aner intet.

Det er til gengæld Fabian Cancellara, Andy og Fränk Schleck, Chris Horner, Andreas Klöden, Matthew Busche, Janez Brajkovic, Nelson Oliveira og Robert Wagner.

- Som vi sagde i januar, ville 2011 være vores 'begynder'-år. Vi vil forbedre vores resultater. I moderne cykling kan man ikke bevæge sig fremad uden stærke sponsorer. ...Jeg har fortsat stor tro på vores atleters strålende fremtid, og har høje forventninger til dette holds præstationer. Dette er et enormt strategisk skridt for alle involverede parter, siger holdejer Flavio Becca i pressemeddelelsen.