Chris Anker: Joker med Frank og Andy

Den danske bjergged har intet problem med sine tidligere holdkammerater, der nu kører hos konkurrenterne fra Leopard-Trek

LES HERBIERS. (ekstrabladet.dk) Saxobank-SunGards Chris Anker Sørensen hygger sig gevaldigt med at bo på hotel med sine tidligere kolleger, der nu kører for rivalerne Leopard-Trek. Det fortalte han i dag på det store tilløbsstykke af et Saxo Bank-SunGard-pressemøde i Les Herbiers.

På trods af den dårlige stemning, som masseskiftet af ryttere og personale fra Saxobank til det nystartede Luxembourg-hold dengang medførte, er Chris Anker Sørensen glad for at se dem igen.

- Jeg snakkede med Jens Voigt (Leopard) i morges og skulle lige høre, hvordan det gik med hans børn. Det tog lidt tid at snakke færdig, for han har jo så mange af dem, griner Saxobank-rytteren.

- Det er hyggeligt at snakke med ham, Schleckerne og Stuart O'Grady. Rivaliseringen hører altså primært til journalisternes verden. Jeg kan sagtens joke med Frank og Andy, efter vi har kørt mod hinanden, siger Chris Anker Sørensen.0 kommentarer
Vis kommentarer