Schleck: Contador er ikke en stor mester!

Andy Schleck genopliver krigen mod Alberto Contador: Leopard Trek-rytteren bærer stadig nag efter sidste års Tour de France, da Contador angreb, mens Schleck havde defekt

Schleck skuler til Contador under 16. etape på sidste års Tour - dagen efter Contador udnyttede en teknisk fejl hos Schleck til et angreb. (Foto: AP)
Schleck skuler til Contador under 16. etape på sidste års Tour - dagen efter Contador udnyttede en teknisk fejl hos Schleck til et angreb. (Foto: AP)

Officielt siger ryttere og chefer på både Saxo Bank-SunGard og Team Leopard Trek, at der ikke er nogen særlig rivalisering mellem de to hold i årets Tour de France.

Men virkeligheden er en helt anden.

I dagens udgave af L'Equipe genopliver Andy Schleck efterspillet fra sidste års etape 15, da Contador udnyttede at Schlecks kæde satte sig fast, netop som den daværende Riis-rytter angreb den spanske rytter.

Contadors angreb betød at Schleck mistede den gule trøje og tabte 39 sekunder på etapen - den nøjagtige forskel på de to, da de stod på podiet.

- Jeg ville ikke have gjort det. Han siger, at han ikke så det. Men det så ud som om, at han drejede hovedet og så angreb, siger Schleck til L'Equipe om angrebet.

- En stor mester gør ikke sådan noget. Da Ullrich styrtede, ventede Armstrong. Da Armstrong styrtede på vej til Luz-Ardiden (12. etape i 2003, red), ventede de øvrige ryttere på ham. Det skaber en mester. Jeg var meget skuffet over hans attitude den dag, siger Schleck, som efterfølgende fik en undskyldning fra Contador.

Læs også: Sæt dit eget Tour-hold

- Jeg sagde til ham: 'Jeg tilgiver, men glemmer ikke', lyder det fra Schleck, som tilsyneladende har glemt, at hans nye hold, Leopard Trek, satte tempo i feltet under dette års Schweiz rundt, da løbets daværende nummer to, Rabobanks Bauke Mollema, fik en punktering.

Rabobank kaldte efterfølgende Leopard Treks kørsel for 'usportslig'.

Andy Schleck sagde for få dage siden, at han tvivlede på Team Saxo Bank-SunGards styrke i dette års Tour de France.

0 kommentarer
Vis kommentarer