Kyllingen: Her vinder Contador Touren

Michael Rasmussen forventer, at Alberto Contador vinder Touren på de fire etaper, der har mål på toppen

Michael Rasmussen er ikke i tvivl: Alberto Contador vinder Tour de France.

Stop al snak om, at Andy Schleck kan udfordre ham. Og der er slet ingen grund til overhovedet at nævne Ivan Basso, Bradley Wiggins, Robert Gesink og hvad de ellers hedder alle sammen.

For Contador er suverænt den bedste, og det vil han vise på de fire etaper, der har mål på toppen af et bjerg. Sådan lyder forudsigelserne fra Rasmussen.

- Det var tæt sidste år, men kun fordi Contador kørte under niveau. Det tror jeg ikke, at han gør i år.

Læs også: De er klar til Tour de France

- Touren bliver afgjort på Luz Ardiden, Plateau de Beille, Galibier og Alpe d'Huez. Det er sjældent, at der fire gange er mål på toppen af et bjerg, der er uden for kategori, og det vil nødvendigvis sætte klassementet.

Kan ikke putte sig
Han mener, at holdtidskørslen i år blot bliver en parentes i det samlede regnskab, og at det hele er afgjort inden den afsluttende enkeltstart.

- Bjergene i år er simpelthen så store og vigtigt, at rytterne ikke kan putte sig. Det er uundgåeligt, at der vil ske noget. Du er nødt til at bekende kulør, siger Rasmussen.

Det kan godt være, at Andy Schleck kan være med på et par af etaperne. Men ikke på dem alle.

- Jeg tror ret beset bare, at Contador er en bedre cykelrytter end Andy Schleck. En meget bedre rytter. Og det kan man ikke kompensere for.

0 kommentarer
Vis kommentarer