Kim A.: Den gule trøje er eneste mål

Leopard Trek-lederen holder fokus på den gule trøje og erkender, at Schleck og co. hurtigt kan komme op med en plan B, hvis det bliver nødvendigt i Touren

LES HERBIERS (ekstrabladet.dk): Duellen mellem Leopard-Trek og Saxo Bank-SunGard er et af Tourens hede temaer. Både på grund af kampen om den gule trøje og kampen mellem de tidligere kolleger, der alle kørte for Bjarne Riis, men nu kører for hvert sit hold.

Tour de France-skæbnen har maget det således, at de to hold skal bo under samme hoteltag de første par dage i Frankrig. Vel ankommet til Frankrig bad ekstrabladet.dk derfor sportsdirektør hos Leopard-Trek Kim Andersen om en øjeblikkelig status på truppen og et par ord om den tvungne genforening.

- Hvor stærkt et hold er Leopard lige nu i forhold til de hold, du tidligere har været til Tour de France med?

- Ha, ha, ha ... det er jo nærmest det samme hold som sidst, svarer sportsdirektøren og lidt griner mere af det åbenlyse, før han fortsætter sin analyse.

Godt forberedt
- Stemningen er god, og rytterne virker tændte alle sammen, og de nye folk som Maxime Monfort og Linus Gerdemann, der er godt kørende, har ikke gjort holdet dårligere i hvert fald. Jeg vil mene, at det er af samme styrke som tidligere hold, jeg har været afsted med.

Husk at sætte dit eget Tour-hold

- Det har været stor hype omkring holdet, og forventningerne udefra er store. Gør I noget særligt for at tackle det?

- Vi har hele tiden vidst, at der er store forventninger til os. Vi har forberedt os godt, og vi har ikke haft store uheld eller noget i optakten, og så må vi se, hvad det bringer os.

Bor sammen med Riis og Contador
- Har I andre mål for løbet end den samlede sejr?

- Nej, det har vi ikke. I første omgang drejer det sig om hovedmålet, den gule trøje, men man kan jo hurtigt lave en plan B, hvis det bliver nødvendigt.

- Stemningen på holdet er god, siger du. I skal jo bo på hotel med Saxo Bank de næste par dage. Glæder I jer til det?

- De er et af de hold, der stiller til start, og det samme er vi, og nogle gange bor holdene på samme hotel, og sådan er det bare. Vi skal ud og køre mod hinanden med favoritter til den samlede sejr på begge hold, og forhåbentlig bliver det en match mellem vores hold. Det regner man med, og det glæder vi os til, siger Kim Andersen.

0 kommentarer
Vis kommentarer