Bjarne Riis' søn kører Danmark Rundt

21-årige Thomas Nybo Riis er udtaget til det største løb på dansk jord

Bjarne Riis kan snart følge sønnike i det største løb på dansk jord. (Foto: Ernst van Norde)
Bjarne Riis kan snart følge sønnike i det største løb på dansk jord. (Foto: Ernst van Norde)

Sideløbende med, at Bjarne Riis gør klar til årets største udfordring som cykelholdejer, Tour de France, så gør en af hans sønner sig også klar til en stor udfordring.

21-årige Thomas Nybo Riis er nemlig blevet udtaget til årets Post Danmark Rundt, der starter i Esbjerg den 3. august og slutter på Frederiksberg fire dage senere.

Den unge Riis, der til daglig kører for Blue Water Cycling, er blevet udtaget til det såkaldte landshold, Team Post Danmark, af DCU's sportschef Lars Bonde og U23-landstræner Morten Bennekou.

- Morten Bennekou og jeg har valgt at give Team Post Danmark en ny profil i år. Vi har denne gang valgt at fokusere særligt på ryttere som er på vej frem i deres karriere. Flere af rytterne på holdet er inde i en periode, hvor forbedringerne ses tydeligt nærmest fra måned til måned, og vi tror på at Post Danmark Rundt kan lægge yderligere skridt til denne udvikling, siger Lars Bonde i en pressemeddelelse.

Udover Thomas Riis består holdet af Jesper Hansen og Kristian Haugaard (Team Energi Fyn). Patrick Clausen (BikeToyz U23 Racing), Mikkel Mortensen (Team Bonnat), Asbjørn Kragh Andersen (Team Tre-For) samt Casper Degn Larsen og Rolf Nybo Broge (Blue Water Cycling)

0 kommentarer
Vis kommentarer