Kan du styre et Tour-hold

Med få dage til Tour de France-start er det ved at være tid til at koncentrere sig om Schleck, Contador, Chris Anker og alle de andre

Vejen går fra den franske atlanterhavskyst i vest over Le Mans til Pyrenæerne og Tourmalet, inden der fortsættes mod Alperne og l'Alpe d'Huez og finalen i Paris.

Årets Tour de France tegner mere end lovende med mange spændende etaper, et holdløb på andendagen og nogle rivaler, der glæder sig som små børn til juleaften med at komme i gang.

TV 2 viser som sædvanlig etaperne i eftermiddagstimerne, og så er det lidt sjovere, hvis man har sit eget managerhold, når udbrydere bliver kørt ind af sprinterholdene, når enkeltstartcyklerne pudses af, og når Eiffeltårnet passeres.

Vanen tro kan det lade sig gøre på holdet.dk, hvor der er mulighed for at vinde et rejsegavekort på 20.000 kroner, et spejlreflekskamera fra Canon og meget andet.

Har du ikke en konto på holdet.dk, er det muligt at oprette én i løbet af fem minutter hér. For at nå det bedste resultat med holdet under Touren, anbefales det, at man liiige bruger lidt længere tid på at se holdene an og lure reglerne.

Det er ikke muligt at købe og sælge ryttere efter hver etape. Men det er dog muligt at skifte kaptajn.

Bemærk, at det endnu ikke er alle hold, der har udtaget rytterne til strabadserne i det franske. Derfor er det en god idé at dobbelttjekke i takt med udtagelserne de kommende dage.

0 kommentarer
Vis kommentarer