Basso: Contador er som Messi og Bolt

Ivan Basso kalder Alberto Contador for lige så suveræn i sin sport, som Lionel Messi og Usain Bolt er det i deres sportsgren

Ivan Basso har kæmpe respekt for Alberto Contador (Foto: AP)
Ivan Basso har kæmpe respekt for Alberto Contador (Foto: AP)

Ivan Basso stiller op til Touren med ambitioner om en placering på podiet, når løbet slutter i Paris.

Han erkender, at Tour de France-sejren kan blive svær at få, fordi Alberto Contador kører, som han gør.

Se også: Her vinder Contador Tour de France

- Contador er en rytter med masser af klasse, som rækker langt ud over grænserne for cykling, ligesom Alonso (Fernando, red.), Bolt og Messi gør i deres sport.

- Alle ved, at hvis de er med i konkurrencen, så vil de formentlig vinde, men alligevel glæder man sig over at se fænomenet vinde, siger Ivan Basso til den italienske avis La Stampa.

Nogle folk vil måske mene, at Fernando Alonso p.t ikke er den bedste kører i Formel 1, men Bassos udmelding er alligevel ikke til at tage fejl af.

Italieneren peger også på sin tidligere holdkammerat hos Team CSC, Andy Schleck, som den primære udfordrer til Contador, og forklarer, at begge ryttere imponerede italieneren i deres første dage i det professionelle cykelfelt.

- Selvom jeg ikke er nogen Harry Potter, og jeg ikke kan se ind i fremtiden, så kunne jeg efter fem minutter se, at de begge indeholdt det, der skaber mestre, og at de ville være meget svære at slå for min generation, fortæller den tidligere Riis-yndling.

Se de deltagende hold i Tour de France her

Med de to ryttere til start i Tour de France i år går Ivan Basso derfor efter den nederste plads på podiet, seks år efter han sidste stod der i Paris.

0 kommentarer
Vis kommentarer