Forvent bare endnu mere af Fuglsang

Jakob Fuglsang føler sig i god form, og han lover at levere en bedre indsats end i sidste års Tour de France.

Jakob Fuglsang (Foto: Ernst van Norde)
Jakob Fuglsang (Foto: Ernst van Norde)

Andy og Fränk Schleck kan godt forvente, at Jakob Fuglsang bliver en bedre hjælper i dette års Tour de France i forhold til for et år siden, hvor han debuterede i verdens største cykelbegivenhed.

Sådan lyder meldingen fra Team Leopard Treks danske hjælperytter.

- Jeg tror godt, at vi kan forvente mere af mig i år. Jeg er blevet et år ældre, og jeg har fået det mere erfaring. Og så føler jeg mig også en smule stærkere, siger Jakob Fuglsang.

Se mere: Fuglsang med egne Tour-ambitioner

For et år siden var forventningerne til det danske stortalent store: Han skulle være kaptajnernes affyringsrampe i bjergene og måske endda selv køre et resultat hjem i det samlede klassement.

Men han måtte igen og igen slippe tidligt på etaperne, og han sluttede løbet på en samlet 50.-plads. Det, der skulle have været en foreløbig kulmination på en kometagtig karriere, blev en skuffelse.

- Det er da mit klare mål, at jeg skal være med længere, når afslutningerne kommer, ingen tvivl om det, siger Fuglsang.

Læs også: Schleck tvivler på Saxo Banks styrke

I år er hans forberedelser udelukkende lagt an på Touren. Han har ikke toppet siden Ardenner-klassikerne. Og fjerdepladsen i det netop overståede Schweiz Rundt viser, at han er på rette vej.

- Jeg har et spinkelt håb om at køre efter at lave et resultat samlet set, men tiden vil vise, hvordan det flasker sig, og om der er plads til det i forhold til Andy og Fränk, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer